Om os

Vi mener at thailandsk mad skal være både autentisk og velsmagende. Derfor tilbereder vi vores yndlingsretter med omhu, kærlighed og vi anvender kun friske ingredienser af højeste kvalitet.

0 +
Kunder hverdag
0 +
Retter
0 +
Drinks severet
0 +
Nudler

Vores mission

Traditionelle opskrifter

Vi ønsker at dele vores passion og tradition for thaimad med vores gæster. Vores menu er derfor designet til at tilbyde en bred vifte af smagsoplevelser, der vil tage dig direkte til Thailand. Vores originale opskrifter bære præg af det unikke mix af surt – sødt – stærkt – og krydret som det thailandske køkken er kendt for.

Vi glæder os til at give dig en uforglemmelig oplevelse af autentisk thaimad.

LOGO

LOGO

LOGO

LOGO

LOGO

Vores historie

Hvem er vi

Vi er en lille Thai takeaway-shop på Østerbro, vores mission er at give den unikke smag af autentisk thaimad til vores gæster . Vores dedikerede team kommer fra Phetchabun i det nedre Nordlige Thailand. Vi bruger kun traditionelle thailandske opskrifter, der er blevet videregivet fra vores familier gennem flere generationer. Og vi er stolte over at kunne dele deres originale retter med jer.

Anmeldelser

Hør vores kunder

Jeg besøgte Wok Our Way i går aftes, og jeg må sige, at jeg var imponeret over deres autentiske thailandske retter. Jeg prøvede deres Pat Thai gai, og det var lige så godt som, hvis ikke bedre end, det jeg har smagt i Thailand. Personalet var venligt og imødekommende, og atmosfæren i butikken var hyggelig og afslappet. Jeg vil helt sikkert anbefale Wok Our Way til alle, der er på udkig efter en autentisk thailandsk spiseoplevelse.

Jeg bestilte fra Wok Our Way i går aftes, og jeg blev virkelig imponeret over den autentiske smag. Jeg prøvede deres grønne karry, og det var så lækkert, at jeg allerede planlægger min ordre.